Nagy J. Gabriella

Aktuális » Olvasótalálkozók » »

Olvasó találkozó 2015. július 22.

2015. július 22.

Olvasó találkozó 2015. július 22.

Helyszín: Józsai Könyvtár

4225. Debrecen, Szentgyörgyfalvi út 9. (Közösségi Központ)

Először is szeretném megköszönni az olvasóimnak és az érdeklődőknek, hogy a kánikula ellenére eljöttek a délutáni olvasó találkozóval egybekötött beszélgetésre.

Másodsorban szeretném megköszönni a Méliusz Juhász Péter Könyvtár Józsai fiókkönyvtár vezetőjének és dolgozóinak a segítséget, hogy helyet adtak és megszervezték az olvasó találkozót. Mindenkinek köszönöm a segítséget.

Csodálatos élmény volt számomra látni a résztvevők arcán az érdeklődést, kíváncsiságot és időnként a mosolyt, amikor olyan részt olvastam fel a regényeimből, verseimből. Számomra ez nagyon sokat jelent, és új energiával tölt fel, hogy tovább folytassam az írást. Egy életre szóló emlék marad a lelkemben. Nagyon szépen köszönöm!

A nagyításához kattintson a képre.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: