Nagy J. Gabriella

Írások » Gondolatok » »

Minden Mindennel Összefügg 2

2016. október 21.

Az emberek élete olyan, mint egy gyönyörűen felfűzött gyöngy nyakék. Egyetlen szem leszakad, és ezáltal a teljes nyakék lebomlik, és a gyöngyszemek szétgurulnak a padlón és ezáltal felborul az összhang.

Ilyen az emberek élete is. Egyetlen embernek baja esik, és ez kihatással van a közvetlen családjára és mindenki másra a Földön. Még ha nem is közvetlenül, de közvetetten igen, mert elindít egy szorosan összefűzött láncreakciót.

Mert az emberek élete egymástól függnek és egymást befolyásolják, függetlenül attól, hogy nem látjuk a teljes összefüggéseket.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                  Debrecen, 2014. Június 28.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: