Nagy J. Gabriella

Személyes dolgok » Zenehallgatás »

Zenehallgatás 2.

Imádom a zenét, és ez nálam olyan, mint másnak a dohányzás vagy a drog. Nem tudok zene nélkül élni, mert minden pillanatban muzsikál a lelkemben egy dallam. Ezért írok ismételten a zenéről az olvasóknak.

Tovább a teljes bejegyzéshez »

Zenehallgatás 1.

A múlt héten a rádióban hallottam Max Bruch egyik darabját. Nagyon szeretem Max Bruch csodálatos hegedű szólóit. Egyik nagy kedvencem ez a zeneszerző, főleg a hegedű darabjai. Talán azért is, mert én is sokáig hegedültem. A hegedű hangja nagyon közel áll hozzám, és a lelkemhez. Hihetetlen érzelmeket lehet kicsalni ebből a csodálatos hangszerből.

Tovább a teljes bejegyzéshez »
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: