Nagy J. Gabriella

Személyes dolgok » Kincseim »

Kincseim

Tudom milyen érzés, amikor szeretünk valakit teljes szívünkből és elveszítjük örökre, és nem marad más csak az emlékek, és az a pár apró ajándék, amit tőle kaptunk. Ez a pár ajándék a legféltettebb kincsünk lesz, amit képesek vagyunk egy életen át őrizgetni, mert attól az embertől kaptuk, aki nagyon sokat jelent/jelentett nekünk. Lehet, hogy egy idegennek semmit nem jelentene vagy értéktelen lenne az a könyv, ezüst nyaklánc vagy ásvány marokkő, ami nekünk egy felbecsülhetetlen kincs, vagy akár az egész világot jelenti, mert attól az embertől kaptuk, aki nagyon fontos volt nekünk és életünk része volt. Őrizgetjük a lelkünk mélyén a szeretetét, amit tőle kaptunk, és ezek az ajándékok segítenek felidézni az emlékeket, segítenek abban, hogy soha ne felejtsük el azt az embert, akitől kaptuk az ajándékot.

Az édesapámtól és a számomra kedves emberektől kapott apró ajándékokat a mai napig őrzöm, és őrízni fogom életem végéig.

♥ Nagy J. Gabriella ♥            Debrecen, 2016. július 26.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: