Nagy J. Gabriella

Személyes dolgok » Saját készítésű fotók »

Kedves Olvasó!

Ez az oldal azért lett készítve, hogy feltegyem ide azokat a dolgokat, amik kedvesek a számomra. Mióta a gyerekeim felnőttek és élik a saját életüket, sokkal több időm van arra, hogy azzal is foglalkozzak, amit már régebben is szerettem volna csinálni, csak kevés időm volt rá, vagyis a fotózást és a festést. Nagyon szeretem a természetet, azt is mondhatnám, hogy imádom. Nekem sokszor segített a természet csendje, ha már a zene esetleg egyáltalán nem. Persze a természet csendje nem csend, csak figyelni kell rá és észrevenni a szebbnél szebb hangokat, neszeket. Tehát amikor kimenekülök a kertembe, vagy esetleg máshol a természetbe, mindig fotózok vagy videózok. Így elég sok fotót és videót készítettem arról, ami éppen az adott pillanatban megkapott, vagy megtetszett. A rózsákról készített fotók mind a saját kertemben készültek, és még sok fa és virág kép is.

A Tájképekhez azoknak a helyeknek a fotóit rakom fel, amik kedvesek a számomra, vagy úgy gondolom, hogy van benne valami különleges vagy romantikus.

A festményeim nem feltétlen a természetet ábrázolja, hanem az érzéseimet, gondolataimat esetleg vízióimat. Később ezekből is fogok felrakni.

Remélem, találnak közte olyat, ami tetszik!

♥ Nagy J. Gabriella ♥

Állatos fotók

Bogaras fotók

Növények

Esős képek

Téli képek

Tájkép fotók

Felhő fotók

Napfény fotók

Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: