Nagy J. Gabriella

Kapcsolat » Olvasói levelek »

Köszönet

Kedves Gabriella!

Olvasóink és a magunk nevében is köszönöm, hogy író-olvasó találkozónk keretében megtisztelted könyvtárunkat! A regényedből felolvasott részleteknek, gyönyörű verseidnek köszönhetően meghitt, érzelmekkel teli, igazi karácsonyi hangulatú estét tölthettünk együtt. További írásaidhoz egészséget, kitartást és sok-sok örömet kívánunk Neked!

Szeretettel a Józsai Könyvtár könyvtárosai:
        Icus, Adrienn és Móni

Köszönöm a lelket gyógyító művet

Kedves Gabriella!

Életemnek abban a szakaszában volt szerencsém elolvasni Égben kötött szerelem c. könyvet, amikor minden gyógyító szóra, pici reményre szükségem volt a túléléshez. Ennek a gyönyörű, romantikus könyvnek az elolvasása után visszanyertem hitemet a szerelemben, és nem vesztettem el reményt a boldogságra. Igazam lett és köszönöm ezt a könyvet és kívánok még sok ilyen művet.

Ibolya

Nagyon köszönöm

Kedves Gabriella!
 
Nagyon köszönöm a tegnapi kellemes adventi hangulatú estét. Verseidet olvasgatom, a  "Harminc év után" nagyon sokat mondó volt számomra. A többi versed igazán léleksimogató. Örülök, hogy megismertelek.  További sikeres munkát kívánok! 
 
Sok szeretettel : Anikó
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: