Nagy J. Gabriella

Írások » Mesék »

Mese a Gonosz Mostoháról

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy pici szőke lány. Ennek a kislánynak borzalmas gyermekkora volt. Már nyolc éves korában ő végezte a házimunkát. Délelőtt iskolában volt, hazafelé menet, hátán az iskolatáskával pedig bevásárolt és cipelte a nehéz szatyrokat. Amikor haza ment, otthon már várta az anyukája. Sokszor még azt sem várta meg, hogy a kislány pihenjen egy kicsit és egyen. Egyből kiadta neki, hogy mit főzzön, és mit csináljon délután. Mire megcsinálta a házimunkát a kislány, addigra este lett. Vacsora után tudott leülni tanulni és minden éjszakáját azzal töltötte, hogy megírja a leckéjét és megtanuljon másnapra az iskolába...

Tovább a teljes bejegyzéshez »
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: