Nagy J. Gabriella

Írások » Gondolatok » »

Művészetek

2017. július 31.

A művészetekben az ötletek és a fantázia túlszárnyalhatja a csillagos eget és az Univerzum határait, mind amellett, hogy gyógyítólag hat a lélekre mind a művésznél, mind a közönségnél.

Arra az időre, míg a műalkotást olvassuk, nézzük, hallgatjuk, a lelkünk elrugaszkodik a valóságtól és elfelejtjük lelkünk bánatát, fájdalmát#.

A műalkotások hatására elménk lecsitul, és nem zakatol, mint egy gép, elfelejti a napi gondokat, bajokat, és ezáltal megpihen arra az időre, amíg a művészettel foglalkozik.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                        Debrecen, 2017. július 29.

#Ezt tükrözi vissza Jim Warrem, Josephine WallKagayaKirk ReinertKentaro Nishino és Takaki képei is, és még sok más festőé.

A képek szerzői joga a kép készítőjét, festőjét illeti meg.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: