Nagy J. Gabriella

Írások » Gondolatok » »

Pokol az Ember Életében

2017. július 31.

Amikor az ember élete valamilyen oknál fogva pokollá változik, vagy esetleg születésétől kezdve pokol, és nincs mellette senki, aki támogatná, védelmezné, fogná a kezét, akkor is hinnie és bíznia kell benne, hogy az élet szép, hogy minden nap egy új lehetőség, mivel egy lélek sem azért születik a Földre, hogy egész életét, vagy életének egy részét szenvedésben töltse el.

Ha nincs aki, vagy ami erőt adjon, akkor ki kell menni a természetbe és széjjel kell nézni, meglátni az apró csodákat körülöttünk, a természet csodáit és azt, hogy a Teremtő* mindig gondoskodik teremtményeiről.

Ha ez nem ad elég erőt, akkor keresni kell olyan zenét, ami megnyugtatja a lelkünket, mert a zene, gyógyító balzsam a lélek fájdalmára.

A zene varázslatos dallamaiból kell és lehet erőt meríteni a hétköznapok kihívásai, kilátástalanságai, bántásai, fájdalmai ellen.

Elő kell venni egy könyvet, melynek hatására lelkünk boldogabbá válik, és ez által felemelkedik a bántás, a fájdalom határai fölé, és ennek hatására csitul a fájdalom és remény gyullad a lelkünkben, mely segít, hogy túléljük a fájdalmas napot.

Szem előtt kell tartani, hogy az élet szép még akkor is, ha borzasztóan nehéz, de fel kell állni és tovább menni, mert mindenkinek van legalább egy életfeladata, amit teljesítenie kell és bizonyos leckéket meg kell tanulnia élete során.

Bízni kell benne és megpróbálni tenni ellene, hogy a következő nap szebb legyen, hogy tényleg egy új lehetőség legyen egy szebb és boldogabb életre, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább és közel állunk hozzá, hogy feladjuk az álmainkat, vágyainkat, terveinket.

Hinni kell benne, hogy azért születtünk a Földre, hogy az életfeladatunk és a leckék ellenére is boldogan élhetjük le az életünket, még ha nem is az egészet, hisz a Teremtőnek* nem az, az érdeke, hogy szenvedjünk, hogy szenvedni lássa teremtményeit.

A Remény és a Hit erőt ad ahhoz, hogy reggel úgy ébredjünk fel, úgy nyissuk ki a szemünket, hogy az élet szép, hogy minden nap egy új lehetőség egy szebb, jobb, boldogabb életre.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                 Debrecen, 2017. július 29.(A *-gal jelölt szó azt jelenti, hogy az olvasó behelyettesítheti vallása szerint a neki megfelelőt. Mivel senkit nem szeretnék megbántani, még véletlenül sem a vallása miatt.)
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: