Nagy J. Gabriella

Írások » Írások » »

Minden Ember Fontos

2014. július 20.

Minden ember fontos, én így gondolom. Nem véletlenül születünk le a Földre. Minden embernek, léleknek meg van a saját életfeladata, amit el kell végeznie földi élete során. Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi, szegény vagy gazdag. Mindegy, hogy milyen vallású, bőrszínű, milyen képzettségű, mi a szakmája, hivatása. Legyen az egy családanya vagy orvos, stb. Mert ha a családanya nem neveli fel a gyermekét úgy, hogy egy csodálatos, szeretetre méltó, becsületes, intelligens ember legyen. Ha az orvos nem gyógyítja meg a gyerekeket, felnőtteket legjobb képessége szerint, akkor nem végezte el a feladatát, amiért leszületett a Földre. Ez kihatással van a többi ember életére. A lényeg az, hogy mindenki próbálja meg elvégezni a feladatát a lehető legjobban, legjobb képessége, tudása szerint. Hisz minden összefügg és összekapcsolódik, mint megannyi gyöngyszem.

A legfontosabb viszont az, hogy a Teremtő* vagy Isten* (kinek-kinek vallása szerint) szemében minden ember, minden lélek egyformán fontos. Minden ember egyedi és megismételhetetlen, éppen ezért különleges. Minden lélek az Isteni* mű része, úgy, mint minden ezen a bolygón, ebben az Univerzumban.

Az embereknek rá kellene már jönnie, hogy nem azért születnek a Földre, hogy gyötörjék, megalázzák, bántsák embertársaikat. Az emberek azért születnek a Földre, hogy segítsék, tiszteljék, szeressék egymást. Azért születnek a Földre, hogy lelkük fejlődjön, tökéletesedjen.

Az Univerzum törvénye a Szeretet törvénye!

 ♥ Nagy J. Gabriella ♥                          Debrecen, 2014. Július 20.  (A *-gal jelölt szó azt jelenti, hogy az olvasó behelyettesítheti vallása szerint a neki megfelelőt. Mivel senkit nem szeretnék megbántani, még véletlenül sem a vallása miatt.)
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: