Nagy J. Gabriella

Írások » Írások » »

Leendő Szebb Világ

2016. május 29.

Amikor az emberek hajlandóak félretenni önös szándékaikat, céljaikat, amikor képesek a másik embert maguk elé helyezni és nem kihasználni, és képesek önzetlenül segíteni egymásnak/embertársaiknak, és képesek önzetlenül szeretni egymást/embertársaikat, akkor eljöhet egy jobb Világ, ahol az emberek szeretetben élhetnek egymással és egymás mellett. Abban a világban nem lesz irigység, féltékenység, ármánykodás, hazugság, kapzsiság, ok nélküli betegség, nem lesz szegénység és nyomor, nem lesz háború. Abban a világban minden ember szeretetben, megértésben, egymás iránti tiszteletben élhet egymással és egymás mellett. Abban a világban minden embernek fehér fényű lesz az Aurája, mert az a legtisztább fény, az igaz, őszinte, önzetlen szeretet fénye, amit minden ember láthat a másik ember körül. Abban a világban az emberi lélek rezgésszintje, olyan magasra emelkedik az önzetlen szeretet által, hogy képes a Föld rezgésszintjét is a maximálisra megemelni, és képes az egész Univerzumot átjárni, megtölteni szeretettel. Mert a Fény a szeretet, ami a legfontosabb, a legnagyobb, minden felett.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                              Debrecen, 2016. Május 29.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: