Nagy J. Gabriella

Írások » Napi történések » »

Nap Gondolata – Egy kis Ezotéria – Aura

2016. május 17.

Napok óta gondolkodtam rajta, hogy hogyan írjam le a legegyszerűbben az aurát úgy, hogy mindenki megértse. Minden nap leültem, hogy na, most írok az auráról, de a számítógépem is bemondta az unalmast. Bekapcsoltam és mielőtt írni kezdtem volna, kikapcsolt vagy újra indította magát. Gondoltam, hogy nincs itt az ideje, hogy írjak vagy elkapta a gépemet a tavaszi fáradtság. Így másnap megint leültem írni, de akkor sem boldogultam, ezért úgy voltam vele, hogy legalább összeszedem a gondolataimat. A sokadik nap után, végül úgy döntöttem, hogy végig futtatok egy teljes körű vírus ellenőrzést a gépen, hátha az a probléma, de nem az volt. Így szóltam az egyik ismerősömnek, hogy vizsgálja át a számítógépemet, és nézze meg, hogy mi lehet vele a probléma. A lényeg a lényegben, hogy sokáig nem volt számítógépem és csütörtökön kaptam vissza. Így most írom meg az aurával kapcsolatos gondolataimat, amit megpróbálok nagyon egyszerűen, a lehető legérthetőbben leírni, direkt nem tudományosan és csak a számomra legfontosabbakat. Miért írok az auráról? Mert szeretnék egy téveszmét szétoszlatni, ami velem kapcsolatos.

Igazából nem is tudom, hogy hogyan kezdjem el ennek a leírását, mivel sokan nem hisznek az ezotériában és az ezzel kapcsolatos dolgokban. Abban meg végkép nem, hogy léteznek olyan dolgok, amik szabad szemmel nem láthatók és kézzel nem foghatók meg. Viszont, ha az ember képes elfogadni és felfogni a tényt, hogy igenis vannak és léteznek olyan dolgok, amik úgymond szabad szemmel nem láthatók és kézzel nem foghatók meg, és persze hisznek a lélekben, mint olyanban, akkor kezdhetünk el beszélni a csakrákról, az auráról és minden olyan dologról, ami a fizikai síkon kívül van és létezik.

Először is a csakrákról írnék először, mivel a csakrák és az aura, az embernél nagyon is összefügg és nem választható külön.

Mik a csakrák? A csakrák forgó energiakerekek vagy más néven forgó/örvénylő energia központok, melyek az éterikus testben és az aura rétegeiben vannak. Általában lótuszvirágnak szokták ábrázolni, és minden csakrát más színű lótuszvirágnak.

A fő csakrák a gerincoszlop menték (fő nádin) helyezkednek el és a test elülső és hátulsó részén érzékelhetők. Úgy kell elképzelni ezeket a csakrákat, mint egy kétvégű kifelé táguló tölcsért, mely teljes keresztmetszetében átmenne az emberi testen és azon túl is lóg. A tölcsér elülső és hátulsó részén is van kimenet, ahol forgó, örvénylő energia központok vannak. Viszont a hátulsó részen lévő csakra nyílások kisebbek, mint az elülső nyílások. Ezeknek a csakra központoknak a forgásiránya ellentétes az alatta és a fölötte lévő csakrák forgásirányával. Ezekben a csakra központokban hatalmas energiák vannak, melyek befolyásolják az aurát teljes mértékben. Minden csakrának speciális színe van, ami a csakra közepéből árad ki, és amit, az energiaszint/rezgés befolyásol, de a szivárvány színeiben pompázik. Azt is tudni kell, hogy a csakrák kapcsolatban vannak a hormonrendszerekkel, befolyásolják a különböző szerveket, érzékeket, és lelki, tudati szinten is hatnak. Összesen 7 fő csakra van (4 alsó melynek alacsonyabb a vibrációja ezért közelebb áll a földi dolgokhoz, míg a 3 felső csakra melynek magasabb a rezgése, így tudati és lelki dolgokhoz áll közelebb), és ehhez tartoznak még mellék csakrák, de általában csak a legfontosabb hétről szoktak beszélni. A többi csakráról/mellék csakrákról az okkult írásokban lehet olvasni.

A csakrák általában a fizikai vagy anatómiai szervek/és testrész elhelyezkedésének neve után vannak elnevezve, amelyek a következők:

1. Alap vagy gyökér csakra, (gerinc alján helyezkedik el) a stabilitás, biztonság csakrája – Érzékszerve: Orr/szaglás - Föld elem - Színe: Vörös – A gyökércsakrára azt is mondják, hogy ez a „támasz”.

2. Keresztcsonti csakra vagy más néven szakrális csakra, (keresztcsont szintjén a köldök alatt helyezkedik el, 5 centiméterre) a szexualitás, kreativitás, kiegyensúlyozottság csakrája – Érzékszerve: Nyelv/ízlelés - Víz elem - Színe: Narancssárga - A keresztcsonti csakrára azt is mondják, hogy az „életerő otthona”.

3. Soláris csakra vagy napfonat csakra vagy más néven solar plexus, (nevében is benne van, hogy a solar plexus szintjén található) az önbecsülés, magabiztosság, optimizmus, nyugalom csakrája - Érzékszerve: Szem/látás - Tűz elem - Színe: Sárga - A szoláris csakrára azt is mondják, hogy a „köldök ékszere”.

4. Szívcsakra, (mellkas közepén helyezkedik el a szív szintjén) az érzelem, szeretet csakrája - Érzékszerve: Bőr/tapintás - szeretet, szerelem, harmónia, önzetlenség, jószívűség, szelídség, gyógyítás - Levegő elem - Színe: Zöld, rózsaszín. - A szívcsakrára azt is mondják, hogy a „lélek otthona”.

5. Torok csakra, (torok szintjén helyezkedik el) a kommunikáció és az önkifejezés csakrája – Érzékszerve: Fül/hallás - inspiráció, ötletek, eredetiség, művészi érzék, emberiesség, bölcsesség - Jelleg: Szilárd - Színe: Kék

6. Harmadik szem csakra, (a szemöldök között található a homlok szintjén) ez a csakra irányítja az értelmet, belső értékek fejlődését, szellemi erőt és segít felismernünk, megismernünk a bennünk rejlő spiritualitást. – Érzék: Érzéken túli érzékelés, mint megérzések, intuíciók, telepátia, rejtett igazságok felismerése – Jelleg: Változó – Bolygója: Hold – Színe: Indigókék

7. Korona csakra (úgy is szokták hívni, hogy fejtető csakra, mivel a fejtetőn helyezkedik el) amikor ez szemmel láthatóvá válik a művészek ezt szokták Halonak ábrázolni. Ez a csakra harmonizálja külső és belső természetünket. Befolyásolja az önuralmat, a tiszta öntudatot, segít elhagyni az egyéniséget, hogy összeolvadjon az Univerzummal, a spirituális énnel. Ennek a csakrának a segítségével jön rá az ember spirituális szinten, hogy az egész Univerzum egy komplett egész, és hogy minden élőlény, élő dolog összetartozik, szorosan összefügg. – Érzék: Felsőbbrendű intuíció - Jelleg: Kardinális – Bolygója: Nap – Színe: Fehér és arany, esetleg az ibolyaszín.

A csakrák színeinek elváltozása (tompább, sötétebb, halványabb, kevertszínek) fizikai szinten a fizikai test betegségeire is utalhat, ami az aurán is láthatóvá válik.

Mi az Aura? Az aura szó fuvallatot jelent, mert igazából ezt az erőteret inkább lehet érezni, mint látni (bár vannak emberek, akik látják, és ritkább esetben, de előfordul, hogy az aura szabad szemmel is látható). De ne rohanjunk ennyire előre. Minden embernek és minden élőlénynek van aurája, mely állandóan változik, ahogy éli az életét. Tehát mi is az aura? Az aura egy láthatatlan kisugárzás, egy helyi energiamező, vagy úgy is hívhatnám, hogy egyénre szabott erőtér/energiaburok, amely az egész testet körbeveszi/körbeöleli. Az aura általában tojás alakú, de újszülötteknél kerek formájú. Születéskor még nincsen aura, de ahogy megszületik az újszülött/kisbaba az első lélegzetvételével láthatóvá válik a kialakuló aura.  Ezért mondják azt az aura kialakulásával és kutatásával foglalkozó régi bölcsek, tudósok, hogy az aura energiája az első lélegzettel szívódik a szervezetbe, majd, mint aura sugárzik ki. Az aura az emberi test legapróbb atomjainak is része, mely visszatükrözi a test életenergia/prána/csí szintjét. Azt is mondják az auráról, hogy fénytestek rétege, mely színeket tartalmaz, mely részben a csakrákból sugárzik ki. A színek pedig sok mindent elárulnak az emberről, vagyis megmutatja az ember igazi valóját. Ez azt jelenti, hogy olyan dolgokat is megmutat/láttat, amit esetleg az ember el akar titkolni mások előtt (gonoszság, kapzsiság, brutalitás, agresszivitás, függőségeket stb.), vagy másnak akarja mutatni magát, mint amilyen. De az aura teljes valójában megmutatja a fizikai, a mentális és a spirituális részünket és saját képességeinket. Tehát az aura megmutatja az ember lelki, szellemi beállítottságát, lelki tulajdonságait és fejlettségét, szellemi képességeit és fejlettségét, fizikai erőnlétét, rossz szokásait, de a betegségeit sem tudja eltitkolni, mert az is ott van az aurában. Sőt! Az aurában ott van az ember minden előző életbeli történésének lenyomata. Ez azt jelenti, hogy bármi történt előző életeinkben és bármi történik velünk jelen életünkben, az auránk megőrzi azt, akár érzelmi, gondolati vagy fizikális dolog. Az aura előre vetíti a jövőt is, főleg ha valaki a felsőbb síkokban is tud olvasni. Ez olyan, mint ahogy írtam az „Égi sugallat - 800 éves ígéret” című könyvemben a csillagokról (asztrológia).

 

Csillagok

 

A csillagokban meg van írva a múltunk, jelenünk és jövőnk.

A csillagokban meg vannak írva előző életeink és eljövendő (jövőbeni) életeink.

A csillagokban minden meg van írva, ami velünk, vagyis testünkkel, lelkünkkel és jelenlegi életünk történéseivel kapcsolatos.

A csillagokban meg van írva, hogy mik voltunk a múltban, mik vagyunk a jelenben, és mik leszünk a jövőben.

A csillagokból ki lehet olvasni, hogy életünk során min változtathatunk és mi az, ami megváltoztathatatlan, vagyis sorsszerű, vagy más néven karma.

A csillagokból kilehet olvasni, hogy honnan indulunk és hova érkezünk életünk, életeink során.

A csillagokból mindent kilehet olvasni, ami rólunk szól és a lelkünk fejlődéséről.

 

♥ Nagy J. Gabriella ♥                                              Debrecen, 2009. Január 31.

 

 

Térjünk vissza az aurára. Az aura több rétegből áll:

1.  Fizikai test

2. Étertest – az életerő itt helyezkedik el

3. Asztráltest – érzelmi folyamatok

4. Mentáltest – gondolati folyamatok

5. Kauzálistest – a lélek ebbe a testben vár az újbóli leszületésre, és itt lehet megtalálni, hogy a lélek milyen szinten fejlődött leszületései alatt, mert itt raktározódik el minden fontos dolog.

 

Az aura színei visszatükrözik az ember lelkét, szellemét, elméjét, és testi működését, betegségeit és rossz szokásait (különböző függőségek, mint dohányzás, alkohol, stb.)

Az aura színei (több is van a felsoroltakon kívül):

Arany – tiszta intellektus és képesség a tudás átadására másoknak, pozitív hozzáállás és mások támogatása, idealisztikus és elvhű, megbízható, rendkívül tehetséges, nagy eszmények és célok, amiket meg tud valósítani, jó vezető, mások inspirálása, korlátlan lehetőség. Többet vár el magától, mint másoktól.

Barna – tiszta barna józan és szorgalmas, anyagiasság. Piszkos, fakó barna - fösvénység, önzőség, kapzsiság

Bronz – jóindulatú, gondoskodó, lelkes és nyugodt, de határozott, mások segítése, érzelmi függetlenség, legtöbb bronz pozitív és boldog, másokat maga elé helyez,

Ezüst – intuitív, idealisztikus, álmodozó, látnoki képességek, ihletet, becsületesek, romantikus, őszinték és bizakodóak, tiszteletreméltók,

Fehér – spiritualitás, tisztaság, önzetlenség, emberségesség, tiszta, tökéletesség és spirituális tudatosság, individualista, kreatív, szüksége van az egyedüllétre, néha magányosnak érzi magát,

Ibolyaszín – célratörő, érzékenység, spirituális, intuitív, fogékonyság embertársaikra, gondoznak másokat, néha túlságosan magába forduló, nehezen illeszkedik be, egyedi szemléletmód, hit,

Indigókék – törődés, humanitárius, megbízható, önálló, segítőkész, spirituális tudatosság, túlságosan kritikus önmagával, tökéletességre való hajlam,

Kék – bölcsesség keresője, vállalkozó szellemű, lelkes, élénk képzeletű és éles szemű, vállalkozó szellemű, túlhajszolás, lojalitás,

Narancssárga - érzelem, egészség, együttműködés, megfontoltság, együttműködő, kedves, gondoskodó

Napsárga – tudatosság, logika, okosság, ragyogó értelmi képesség, őszinteség, mentális aktivitás, bölcsesség, érzékenység, jó alkalmazkodó készség, kreativitás, jövőbe látás

Sárga – kreativitás, erős intellektus, barátkozó, kommunikatív és meggondolt, 

Piros – akarat, eltökéltség, érzékiség, kéjvágy

Rózsaszín – gyengéd, szeretetteljes, gondoskodó, kiáll a meggyőződéséért, szeret önmaga lenni,

Vörös Sötét – önzés, irigység

Vörös – érzékiség, életerő, agresszivitás, erős ego, vezetés, ambiciózus

Vérvörös – bosszúvágy, féltékenység

Zöld – gyógyítás, természet szeretet, gondoskodó és jóindulatú, humanitárius, szívósság, kitartó, életerő és jó egészség, megbocsátás, megértés,

 

Már írtam fent az auráról, hogy fénytestek rétege mely színeket tartalmaz, mely részben a csakrákból sugárzik ki. A színek pedig sok mindent elárulnak az emberről, vagyis megmutatja az ember igazi valóját. Vannak olyan emberek, akik speciális képességűek, ilyenek a lelki vezetők, gyógyítók, tanítók (nem iskolai tanítókra gondolok), szentek, és olyan kiválasztottak, akik bizonyos küldetéssel születnek le. Ezeknek az embereknek az aurája egy kicsit másabb, mint az átlagembereké.

Amikor egy ember önzetlen, nagylelkű cselekedeteket hajt végre, vagy fennköltebb érzések öntik el a lelkét, mint például a magasabb szintű (Univerzális) szeretet és értelem, az asztrálteste és az aurája óriási mértékben megváltozik. Az ilyen impulzusok hatásai, mint az önzetlen szeretet, mások segítése (folyamatos önzetlen segítségnyújtás), az öröm, a boldogság összegződnek. Ennek következtében az ember aurája kiterjed és asztrálteste is megváltozik. Így a fizikai anyagban is láthatóvá válik, és közönséges fizikai látással is észre lehet venni, vagyis szabad szemmel is láthatóvá válik az ilyen aura. Ilyen például a halo vagy a nimbusz, amire már sok példát lehetet látni a történelem során.

Viszont kevesen tudják, hogy bizonyos leszületési képletek is megváltoztatják az aurát. Itt arra gondolok, hogy születéskor a bolygók és fényszögek nagyon különös szöget zárnak be. Ilyen esetben is változik az aura, de csak akkor látható az aura változása igazán, ha a lélek is emelkedett/fejlett, vagyis képes a magasabb szintű (Univerzális) szeretetre, értelemre. Ebben az esetben arról beszélünk, hogy amikor megtelik az ember lelke szeretettel (mert a szeretet ereje óriási tiszta energia) a csakrák kinyílnak, és az aura megtelik tiszta fénnyel (tiszta energiával), és ugyanolyan képet mutat, mint a halo vagy a nimbusz. Most jön a lényeg, hogy miért írtam le az aurát, és hogy milyen téveszmét szeretnék eloszlatni. Két versemben, melynek címei „A művészet nekem” és a „Lelkem és a szeretet”, a szabad szemmel látható auráról írtam. Azért írtam róla, mivel nekem születésem óta (születési képletemben is benne van) ilyen az aurám időnként, vagyis akkor, amikor megtelik a lelkem önzetlen, univerzális szeretettel és boldogsággal. Ilyenkor az aurám szabad szemmel is látható, ami meleg aranyszínű napsárga fényben ragyog és olyan a fénye, mint a napfénynek/napsugárnak. Én csak szeretetfénynek hívom, mert olyankor van, amikor a lelkem megtelik szeretettel. Miért írom ezt le? Azért mert nem szeretném, ha téveszméjük lenne azoknak, akik már látták az aurámat, és esetleg azt hinnék, hogy én más vagyok, mint a többi ember (nem vagyok UFO). Aki azt hiszi, akkor téved. Azért mert időnként különleges az aurám, attól én még ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Annyi különbséggel, hogy érzékenyebb vagyok és fogékonyabb bizonyos dolgokra. Én képes vagyok bárkit önmagáért szeretni és nem akarok senkit megváltoztatni. Hiszek az önzetlen szeretetben és abban, hogy egyszer minden ember képes lesz önzetlenül szeretni embertársait! Hiszem, hogy a szeretet mindennél fontosabb! Hiszem, hogy a remény hal meg utoljára és a szeretet mindig erőt ad! Hiszem, hogy vannak Varázsszavak, melyek a lélekre, a szívre hatnak, és az önzetlen szeretetből fakadnak!

♥ Nagy J. Gabriella ♥                             Debrecen, 2016. május 17.

 

Lelkem és a Szeretet

 

A boldog lélek csodákra képes,

Olyankor nem ismer határt.

Amikor a lelkem boldog, feltölti egy fénysugár,

Melytől az egész testem vibrál és világít,

Mint egy aprócska Szentjánosbogár.

Amikor a lelkem szeret,

Testem körbeveszi egy ragyogás,

Akkor elkezdődik az igazi Égi* varázs.

Amikor a lelkem boldogtalan és szomorú,

Azért mert megbántják és borzalmasan fáj,

A fény kialszik és szunyókál.

A csoda ismét akkor kezdődik el,

Amikor a lelkem újból megtelik szeretettel.

Ahogy növekszik lelkemben a szeretet és a boldogság,

Egyre jobban erősödik a ragyogás.

Ilyenkor a lelkem, más szférákban jár,

Mely annyira csodás.

Ez a csoda bennem, mindig ott vibrál,

Ez a csoda minden emberben ott vibrál,

Mert ez Égi* adomány,

Mely mindenkiben ott szunyókál.

El kell csendesedni és a lélek legmélyét figyelni,

Engedni, hogy lelkünket és testünket átjárja az önzetlen szeretet,

Az, az önzetlen szeretet, mely a fényből ered.

Így elő lehet hívni a lelkünk mélyéből az ott szunnyadó Égi* adományt.

Mert a fény a szeretet,

Mely a legnagyobb és legfontosabb, minden felett.

A szeretet boldoggá teszi a lelket.

A boldog lélek bármilyen csodára képes.

Olyankor nem ismer sem határt, sem lehetetlent.

A fény a szeretet, az Égi* adomány.

A fény a szeretet, mely a legnagyobb,

A legfontosabb minden felett.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                       Debrecen, 2012. szeptember 21.

 

A Művészet Nekem

 

A zenétől a lelkem, hol lágyan,

Hol szenvedélyesen muzsikál.

Ezért olyan zenét hallgatok,

Ami a szívem mélyéhez közel áll.

Lehet klasszikus zene, opera, operett vagy sanzon,

Lehet romantikus zene vagy szenvedélyes latin zene,

Lehet rock zene vagy heavy metal.

A lényeg az, hogy a lelkem a zenétől szárnyaljon és a magasba szálljon,

Mint egy pici, törékeny kismadár.

A lágy romantikus zene a lelkemhez nagyon közel áll,

Ilyenkor a lelkemet átjárja a boldogság.

Amikor boldog vagyok, a lelkemet feltölti egy fénysugár,

Melytől az egész testem vibrál.

Ilyenkor a lelkem a szférák zenéjére táncot jár,

Mert ez a csoda bennem, mindig ott vibrál.

A boldog lélek csodákra képes, nem ismer határt.

Ami engem mindig boldoggá tesz,

Az a zene, az írás, a festészet.

Mágikus hatásuktól a lelkem a Mennyekig* száll,

Ilyenkor nincsen semmilyen akadály.

A művészet nekem Mennyei Manna*,

Mert ilyenkor a lelkem nem ismer határt.

 

♥ Nagy J. Gabriella ♥                            Debrecen, 2012. szeptember 21.

 

Több tudós tett utalásokat arra, hogy a Szent Bibliában is talált utalásokat az aurára.

És mikor Mózes a Sinai hegyről leszállana, nem tudja vala Mózes, hogy az ő orczájának bőre fénylenék, mivelhogy az Istennel szólott vala. Annak okáért mikor látta volna Áron és az Izráel fijai Mózest, hogy ímé az ő orczájának bőre fénylenék, félnek vala ő hozzá menni.” (Többen úgy gondolják, hogy Mózes arcát egy haló (aura a fej körül) keretezte, úgy, mint a szentekét.)

Vannak különleges képességgel leszületett emberek is, akiknek szintén különleges az aurájuk és ezekről is említést tesz a Biblia, Pál apostol a Korinthusiakhoz írott I.12 levelében.

Némelyiknek ugyanis bölcsességnek beszéde adatik a Lélek által; másiknak pedig tudománynak beszéde ugyanazon Lélek szerint. Egynek hit ugyanazon Lélek által, másnak pedig gyógyítás ajándékai azon egy Lélek által. Némelyiknek, csodatévő erőknek munkái; némelyiknek meg prófétálás; némelyiknek pedig lelkeknek megítélése; másiknak nyelvek nemei; másnak pedig nyelvek magyarázása.” Pál apostol a Korinthusiakhoz írott I.12 levelében. Bár ezt érdemes teljesen végig olvasni.

Ezután átolvastam kedvenc részemet ugyanebben a levelében, vagyis a Pál apostol a Korinthusiakhoz I.13.-ban ír a szeretetről is, hogy milyen hatalmas az ereje. Ír az aura fejlődéséről (igaz, hogy ezt nem írtam le ebben az írásomban, de akit igazán érdekel, az utána olvashat) és a különleges képességű emberekről.

Ha emberek vagy angyalok nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy a pengő cimbalom. És ha prófétálni is tudok, és minden titkot és minden tudományt ismerek is, és ha teljes hitem van is, úgy hogy hegyeket mozdíthatok ki helyükről, szeretet pedig nincsen bennem, semmi vagyok. És ha szétosztom is minden vagyonomat, és testemet tűzre adom is, szerettet pedig nincsen bennem, semmi hasznom abból.

A szeretet hosszútűrő, jóságos, a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt, nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr.

A szeretet soha nem fogy el. De legyen bár prófétálások, eltöröltetnek; vagy akár nyelveken szólás, megszűnik; vagy akár ismeret, eltöröltetik. Mert töredékes az ismeretünk, és töredékes a prófétálásunk; amikor pedig eljön a tökéletes, a töredékes eltöröltetik. Amikor gyermek voltam, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy ítéltem, mint gyermek, miután pedig férfivá lettem elhagytam a gyermekhez illő dolgokat. Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy ismerek majd, ahogy én is megismertettem. Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, ez a három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet.”

Érdemes a Szent Bibliát olvasgatni azoknak is, akik nem feltétlenül keresztények, mert igazán sok érdekes dolog van még benne.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                                    Debrecen, 2016. május 17.

 

Mario Dugay nagyon érdekes képeket fest ezotériával kapcsolatosan. 
Minden jog a képekkel kapcsolatosan az övé. 

További képek a galériában

 

Ajánlott és felhasznált irodalom:

1. Winifred G. barton: The Human Aura, Psi-science Productions, Ottawa, Canada

2. Fodor Nándor: Encyclopaedia of Psychic Science, University Books, Inc., New York, 1966

3. Nicholas Regush szerkesztésében: The Human Aura

4. W.J.Kilner: The Human Atmosphere, MA, MB, ChB, MRCP, Kegan Paul, Trench, Trubner & Company, 1920.

5. Bill Whitcomb: The Magician’s Companion, Llewellyn Publications, St. Paul, 1993,

6. dr. Hiroshi Motoyama és R. Brown: Science and the Evolution of Consciousness: Chakras, Ki, and Pli, Autumn Press, Inc., Brookline, 1978

7. Richard Gerber, M.D.: Vibrational Medicine, Bear and Company Publishing, Santa Fe, 1988.

8. Swami Panchadasi: The Human Aura, Yoga Publication Society, Chicago, 1915.

9. Audrey Kargere: Color and Personality, Philosophical Library, Inc., New York, 1949. Változatlan új kiadás: Samuel Weiser, Inc., York Beach, 1979.

10. Richard Webster: Omens, Ohams & Oracles, Llewellyn Publications, St. Paul, 1995.

11. Richard Webster: Aura REading for Beginners, Llewellyn Publications, St. Paul, 1998.

12. Andrews, Ted: Az aura érzékelés. Édesvíz, Bp. 1993.

13. Dzsohari, Haris: Csakrák. Édesvíz, Bp. 1993.

14. Dethlefsen, Thorwald: A sors, mint esély. Arkánum, 1992.

15. Farkas Viktor: A létezés titkai. Magyar Könyvklub, Budapest, 1995.

16. Szent Biblia (Fordította Károli Gáspár). Magyar bibliatanács, Bp. 1991.

Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: