Nagy J. Gabriella

Írások » Napi történések » »

Nap Gondolata – Három rövid történet a Bátyámról, a Honlapról, és a Nézettségszámlálóról

2017. április 5.

Az előző írásomban azt írtam, hogy eldöntöttem, hogy egy darabig nem írok fel a honlapomra, hanem a regény, vers és meseírással fogok aktívabban foglalkozni. Sajnos az élet úgy hozta, hogy most megint meg kellett változtatnom a döntésemet, és kénytelen vagyok ismételten eltérni attól, amit elhatároztam. Tehát, megint írok a honlapra. Most mi volt a kiváltó ok, hogy meg kellett változtatnom a döntésem? Szépen sorban leírom, mivel nem csak egy olyan dolog történt, ami miatt megváltozott az elhatározásom.

Elmesélem az első történetet, majd szépen sorban a többit.

 

Első történet:

Honlap

Az utolsó írásom után egy pár napig nem ellenőriztem a honlapom működését, abból kiindulva, hogy minden rendben van vele. Éppen ezért, 2017. Március 27.-én, különös és megdöbbentő felismerést tettem, amikor megnéztem a Honlapomat (Nagy J. Gabriella) az interneten. Beírtam a honlapom címét, www.nagyjgabriella.com és nem jelent meg az oldal, csak egy fehér lap a helyén.

Az volt felírva a fehér lapra, hogy: Az oldal nem biztonságos és erről az oldalról ellophatják a látogatók folyószámlaszámát és a bankkártyája számát, mert a https, lejárt.

Egyből felhívtam a tárhelyet, ahol a honlapom van és szóltam nekik, hogy mit találtam a nagyjgabriella.com honlap helyén. Mondtam nekik, hogy még én rendeltem meg a https-t 2017 februárjában az írói oldalamhoz, és ők meg is küldték a számlát még az nap, amit én be is fizettem. Majd be lett állítva a https 2017. március 11-én, hogy az oldal teljesen biztonságos legyen a látogatók számára. Tehát Ők is meglepődtek, hogy le volt blokkolva a honlapom. A nyilvántartásukban még egyszer leellenőrizték a befizetést, majd visszaállították a honlapom működését.

A kedves olvasók közül biztosan látták egy páran, hogy a honlap nem működött, és hogy milyen felírat volt a nagyjgabriella.com honlap helyén. Sajnos nem tudtam lefotózni, mert telefonon néztem meg a honlapot és nem volt nálam fényképezőgép. Ezután ezt is fogok magammal hordani. Biztos, ami biztos!

Szeretném megnyugtatni a kedves olvasóimat, hogy a nagyjgabriella.com írói honlap biztonságos. Éppen ezért felrakom ide a befizetési tanúsítványt is a https-ről, hogy lássák.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                          Debrecen, 2017. Április 03.                        

 

Második történet:

Nézettségszámláló

Biztos látták a kedves olvasók, hogy a honlapomon vagy egy olyan rubrika, hogy ki olvas minket, és ezen belül az van kiírva, hogy oldalainkat ….. számú vendég böngészi. Viszont egy jó ideje érdekes dolgot figyeltem meg a honlapomon. Mégpedig azt, hogy volt olyan eset, amikor egyszerre 143 olvasó böngészte az írói oldalaimat a nagyjgabriella.com és a gabriellajade.com-ot, viszont a belső számláló egyáltalán nem mutatta ezt az olvasói számot. Sőt! Többször ellenőriztem a belső számlálót és rá kellett döbbennem, hogy valami nem smakkol. Ez után fel lett rakva egy másik számláló, de ezzel is ugyanaz történt, mint az előzővel. Egy darabig rendesen működött, aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, nem. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem a valós számadatokat mutatja a belső nézettségszámláló. Holott, amikor fel lett rakva, egy darabig rendesen működött. Ezért úgy döntöttem, hogy bármi is az oka, inkább több külső számlálót rakok fel a honlapomra, különböző dátum felrakással. Így az olvasók is láthatják, hogy rendszeres olvasói forgalom van az oldalon és nincs mit titkolnom, hogy hányan járnak fel ide a honlapra olvasgatni. Persze ez nekem is megerősítés, hogy szeretik vagy érdekli az olvasókat az írásaim, verseim.

Tehát, ne lepődjenek meg, hogy több nézettségszámláló van felrakva különböző dátummal. Ennek az, az oka, hogy így biztosan láthatják az idejáró olvasók azt, hogy van forgalom a nagyjgabriella.com honlapon.

Azon is elgondolkodtam, hogy esetleg el akarták venni a kedvem a honlapra való írástól. Megnyugtathatom a kedves olvasóimat, hogy írni fogok az oldalamra. Ha esetleg nem heti vagy kétheti rendszerességgel, de mindig írni fogok rá.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                          Debrecen, 2017. Április 03. 

                      

Erről eszembe jutott egy régebben megírt gondolatom:

 

Írás

Amíg a Teremtő* azt akarja, hogy írjak, addig írni fogok. Akkor is írni fogok, ha leszakad az ég, ha tengelyéből kimozdul a Föld, ha az Univerzum megszűnik létezni.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                           Debrecen, 2010. Május 07.                        

 

 

Harmadik történet:

Bátyámmal Történt

Ezt a történetet még 2016 decemberében írtam és gondolkodtam rajta, hogy felrakjam-e a honlapra az írás időpontjában. Akkor úgy döntöttem, hogy nem teszem. Viszont az utóbbi időben olyan dolgok történtek velem és a családommal, és elég sok olyan riportot láttam, ami megerősített abban, hogy fel kell ide raknom.

A bátyám hosszú évek óta ápolta a tolókocsiba kényszerült feleségét, mivel levágták a lábát. Mellette eljárt dolgozni, hogy eltartsa kettejüket. Sajnos egy pár év múlva még egy komoly betegség történt a párjával. A felesége nagyfokú agyvérzést kapott és ennek következtében lebénult a fél oldalára és nem tudott beszélni. Így a bátyám munka előtt és után ellátta a háztartást, mosott, főzött, takarított, bevásárolt, fürdette a mozgásképtelen feleségét, időnként még etette is, amikor a neje nem tudott magától enni. Esténként elvitte tolókocsival sétálni, mert a lakásból nem tudott egyedül kimozdulni, és nem utolsó sorban orvoshoz hordta, amikor szükséges volt. Sajnos a felesége állapota egy idő után olyan sokat romlott, hogy ismét kórházba került (ezt a történetet már leírtam, de ha esetleg a kedves olvasó még nem olvasta volna el, itt a Nap Szomorúsága – Újabb Temetés címmel megteheti, mely 2016.07.12-én íródott).

Visszatérve a történethez, a bátyám a temetés után újból elkezdett dolgozni és nap-nap után végezte rendesen a munkáját. Próbálta túltenni magát a felesége halálán és azon, hogy egyedül maradt. A napi fájdalmakból csak az mozdította ki, hogy eljárt dolgozni, mivel dolgozni muszáj, hogy kifizesse a lakás rezsijét, és hogy élni tudjon. Lassan eljött a December és ekkor, nagyon megrázó dolog történt vele. A munkahelyén a közvetlen főnöke közölte vele, hogy ki van rúgva. Nem értette, hogy miért, mert egy mondvacsinált indokkal küldték el. A bátyám, mivel egy pár év választja el a nyugdíjtól, bement a munkahelyének a központjába és a cégvezetővel szeretett volna beszélni, hogy miért is küldték el. Sajnos azt üzente a nagyfőnök, hogy nem akarja látni és nem akar vele beszélni. Így 2016. Decemberben megszűnt a munkaviszonya. Hozzá kell tennem, hogy állami cégnél dolgozott közalkalmazottként. Megfogalmazódott bennem egy pár gondolat ezzel kapcsolatosan. Például az, hogy egy nyugdíj előtt álló embert hova vesznek fel dolgozni, ha a fiataloknak sincs munkájuk? Miből és mi után kap majd nyugdíjat? Az alatt a pár év alatt, amíg megkapja a nyugdíját, miből él meg? Hány ember kerül így a perifériára? Hány ember kerül ilyen helyzetben utcára, és lesz hajléktalan? Hány embert ítélnek így átvitt értelemben, közvetve „halálra”?

♥ Nagy J. Gabriella ♥                    Debrecen, 2016. December 20.                        

 

Elgondolkodtam az utóbbi idő történésein és ezeket a gondolatokat írom most le szépen sorban.

Nem furcsa, hogy több esetben próbálták megakadályozni, hogy felírjak a honlapomra hol így, hol úgy?

Nem furcsa, hogy pont az anyukámat nyilvánítják halottá a Nyugdíjintézetnél egy banki email vagy levél alapján?

Nem furcsa, hogy az állami banknál lévő banki SMS értesítéseim kerültek nyilvánosságra?

Nem furcsa, hogy abból a bankból küldtek e-mailt vagy levelet arról, hogy anya meghalt és szüntessék meg a nyugdíjának a folyósítását, ahol a közös bankszámlánk van?

Nem furcsa, hogy még nem küldte meg a Nyugdíjintézet azt az iratot, ami által anyát halottá nyilvánították, holott elküldtük a levelet 2017.03.13.-án, hogy küldjék meg részünkre?

Nem furcsa, hogy a bátyámat elküldték egy állami cégtől, ahol közalkalmazottként dolgozott már régóta?

Nem furcsa, hogy engem és a családomat piszkálják, holott nem politizálok és nem politizáltam sohasem, sem én, sem a családom tagjai közül senki sem?

Miért gond az, hogy a szeretetről, a szerelemről, a romantikáról, az életről, és a lélekről írok, hisz sok író és költő megtette ezt már előttem is?

Még sorolhatnám a sort a gondolataimról, de egyelőre ennyi is elég lesz.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                      Debrecen, 2017. Április 03. 

 

U.I.: Anya még jelenleg is orvosi kezelés és vizsgálat alatt áll a szívével a stressz miatt, amit a halottá nyilvánítása miatt állt ki. (Még fenn áll, amit az előző írásomban írtam a Bosszantó és elgondolkodtató felismerések és történések címmel.)

Lemondtam a banki SMS értesítéseimet még 2017.03.16.-án. Tehát ha nyilvánosságra került esetleg az óta valami, azt sem én csináltam.(A *-gal jelölt szó azt jelenti, hogy az olvasó behelyettesítheti vallása szerint a neki megfelelőt. Mivel senkit nem szeretnék megbántani, még véletlenül sem a vallása miatt.)
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: