Nagy J. Gabriella

Írások » Napi történések » »

Nap Gondolata és Szomorúsága – Félreértések és Tévhitek Eloszlatása 2

2017. június 12.

Egy pár napja beszélgettem az egyik ismerősömmel, aki nagyon különös dologra hívta fel a figyelmemet. Hogy mire? Arra, hogy az egyik közösségi oldalon megjelent rólam egy kép, amin én vagyok lefotózva az aurámmal. Kérdeztem tőle, hogy megtudná-e mutatni? Erre ő, elővette a fotót.

Erről a képről van szó.

Ez egy rólam készült fotó.

Nos, ki kell ábrándítanom a közösségi oldal olvasóit és azokat, akik látták ezt a képet, hogy rólam, soha nem készült aura fotó. Sőt! Ezen a fotón nem én vagyok. Igaz, hogy nagyon hasonlít rám a képen lévő hölgy, de a szemeknél eltérés van és a csípő gömbölyűségénél. Nézzék meg, hogy a képen lévő hölgynek teljesen egyben van a dereka a csípőjével, míg nekem a derekam karcsú és a csípőm gömbölyű. Mert ugyebár a teljes csípő és medencecsontot nem lehet lefaragni. Hasonlítsák össze a rólam felrakott képpel.

Még valami. Ha jobban megnézik a képet, akkor láthatják, hogy egy művész dekorálta ki ilyenre, mert a kép alsó sarkán láthatják a művész aláírását. Gondolom, túl élénk volt a fantáziája. Úgy is mondhatnám, hogy átverés a kép, vagy más néven, az évtized vicce.

Igaz, hogy nekem is szokott időnként látszani az aurám, de nem ilyen, mint a fenn lévő képen. Sokáig nyomoztam utána, hogy kiderítsem, hogy mitől van ez nálam, mire az asztrológia által rájöttem a dolog okára. Azon a napon és órában, amikor születtem, különös bolygóállások voltak az égbolton és az univerzumban. Ennek következtében a testemet időnként szabad szemmel is látható fény veszi körbe, vagyis látszik az aurám. Az asztrológiai képletemben bele van írva, hogy bizonyos bolygóállások és fényszögek hatására, úgymond „Spirituális értelemben a Vízöntő az elektromos vihar, ami hirtelen kinyit minden csakrámat, túltölti a meridiánjaimat és az energia mezőm vibrál és világít.” De ez nem olyan látvány, mint a fenn felrakott képen, amit az ismeretlen művész dekorált ki. Amikor ez történik velem, akkor olyan az aurám látványa, mint a „Stardus” című filmben lévő főszereplő színésznőé, amikor fény veszi körbe a testét. Nincs benne semmi félelmetes, egyszerűen csak szép és mások elmondása szerint lélegzetelállító. Ezt megerősíthetik azok, akik láttak bizonyos koncerteken. Ráadásul nincs mindig, csak ritkán. Azt is mondhatnám, hogy attól függ, hogy milyen a hangulatom, mennyire vagyok boldog. Viszont, ettől én még ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más a Földön. Csak a Teremtő* a tudója és a megmondhatója, hogy miért ilyen asztrológiai bolygóállások alatt kellett megszületnem itt a Földön, és milyen céllal. Higgyék el, nem feltétlenül áldás ez, minden pillanatban, a nap huszonnégy órájában.

Hozzá kell tennem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki különös/különleges bolygóállások alatt született. Sok ember születik asztrológiai szempontból érdekes, mondhatni különleges bolygóállások alatt, csak vagy nem tudnak róla, vagy titkolják. Ha belegondolnak, vannak látnokok, akik előre látják a jövőt vagy a múltat. Ilyen volt Nostradamus is. Vannak különös képességű gyógyítók és más ezotéria terén munkálkodó emberek. Vannak Isten adta tehetségek, vannak zsenik különböző területeken (művészek, tudományos téren, stb.). Nekik mind, különös bolygóállásaik vannak, és ha megnéznék az asztrológiai képletüket, akkor rájönnének erre. Én is ismerek olyan művészeket (sajnos nem személyesen), akik nem hétköznapi emberek. Ezt úgy értem, hogy nagyon tehetségesek. (Sőt! Kettő közülük nagyon hasonlít rám bizonyos szempontból, csak nem tudják.) És még nem beszéltem az indigó (a korai indigók 1964-től születtek), kristály és szivárvány gyerekekről, akik szintén nagyon különlegesek, és különleges képességekkel és feladatra születnek le a Földre. Nem szokványos az asztrológiai képletük az igazi spirituális és lelki vezetőknek sem, mint például a Dalai Lama-nak és a jelenlegi Pápának is. Ilyenek voltak például, Teréz Anya és II. János Pál is, és még sorolhatnám a sort. Ráadásul hozzá kell tennem, hogy Teréz Anya és II. János Pál között nagyon különleges, általuk nem ismert kapocs volt.

Sajnos vannak olyan különleges leszületések is, akiknek a bolygóállásaik nem a pozitív tulajdonságokat erősítik, hanem a rossz tulajdonságokat. Úgy is kifejezhetném magam, hogy velejéig gonoszak, és sajnos ők is közöttünk járkálnak (ez nem ítélkezés volt, hanem ténymegállapítás). A jelenlegi korban, vagyis a Vízöntő korában és már előtte is, sok olyan lélek született és születik le, akik nem a jóságukról voltak híresek előző életeikben, és most sem a jó úton járnak vagy fognak járni. A legborzasztóbb, hogy olyan pozíciókat töltenek be (és később is próbálnak olyan pozíciókat elérni), ahol nem igazán lehet hozzájuk férni, de ők éppen ezáltal tudnak ártani embertársaiknak.

Sajnos, nekem is van egy pár ilyen jóakaróm, akik minden indok és ok nélkül rám szálltak és mindent elkövetnek, hogy lejárassanak engem és ártsanak nekem és a családomnak. Ország, Világ előtt közszemlére tettek engem és a családomat. Ilyen például a nyilvános internetem, amit csak a vak nem lát. Ilyen a telefonom is, amit csak a süket nem hall. Ráadásul nyilvánosságra hozták a banki értesítéseimet (SMS), de már ezt írtam.

Anya nyugdíját egyik napról a másikra megszüntették mondvacsinált indokkal. Aminek következtében anya kórházba került (többször is azóta), mert az amúgy is gyenge szívét megviselte a dolog, amikor megtudta, hogy halottá nyilváníttatták halotti bizonyítvány nélkül. Ráadásul ennek következményeként rosszabbodott az egészségi állapota és háromféle szívritmuszavara lett, melynek következtében állandó életveszélyben van. Az orvos azt mondta, hogy bármelyik percben meghalhat a súlyos szívritmuszavarok miatt, amit már műteni sem lehet (megvannak az orvosi papírok az egészségkárosodásról). A bátyámat kirúgták az állami munkahelyéről és azóta sem talál állást a kora miatt. Engem is megpróbálnak kompromittálni, lejáratni. Legutóbb orvosi vizsgálatokra és gyógytornára jártam egy egészségügyi intézménybe, ahol át kellett öltözni. Nem csodálkoznék, vagyis azt is mondhatnám, hogy van egy olyan érzésem, hogy valamilyen fotót készítettek rólam és esetleg a lányomról is, amit közszemlére tettek, hogy ártsanak nekem/nekünk. (Most már leragasztottam a telefon kameráját is, mivel nem lehet kikapcsolni.) Nem szoktam senkinek sem rosszat kívánni, de most azt kívánom, hogy az legyen az utolsó élvezetük és boldogságuk ebben az életben ezeknek az embereknek, amikor engem és a lányom fehérneműben láttak és nyilvánosságra hoztak.

Elgondolkodtam a dolgon, és megfogalmazódott bennem egy pár kérdés. Miért ártanak egy olyan embernek, miért tesznek ország, világ előtt közszemlére egy olyan embert és a családját, aki senkinek sem árt és becsületes?

Lehet, hogy az a problémája az egyiknek velem, hogy a lányom 1984 Szeptemberében születet, és az ő gyerekével valami történt, aki ugyanekkor született, mint a lányom? Lehet, hogy fáj neki és gyűlöl mindenkit, akinek ekkor született a gyereke? Persze ez csak egy gondolat, mert úgy hallottam, hogy az illető mindig 1984. Szeptemberi születésű titkárnőt vesz fel.

Lehet, hogy az a problémája, hogy nincs fenn az Amazonon a könyve? Rakassa fel! Van elég pénze rá, úgyis a bankszakmában dolgozik, különben nem fért volna hozzá a banki számláimhoz.

A másik illetőnek pedig az a problémája velem, hogy nem állok melléjük semmilyen téren sem, és nem foglalkozom vele? Nem is fogok, és nem politizálok. Ezt már sokszor leírtam ide. Nem óhajtok sem politikus, sem politika közelébe menni.

Nem elég, hogy már egy becsületes nő öngyilkos lett a zaklatásuk miatt? Nem elég, hogy anya életveszélyes állapotban van, és nem lehet tudni, hogy hány órája, napja, hete, hónapja van? Hány emberen akarják kiélni a felsőbbrendű komplexusukat csak azért, mert olyan pozícióban vannak? Eszükbe jutott már, hogy velük is, és a családtagjaikkal is megcsinálhatják ugyanezt mások? Ugye milyen jó ötlet?! Lehet kapni az alkalmon másoknak!

Még valami, egy gondolat elejéig. Csak betegelméjű, gonosz emberek csinálnak olyat, hogy kifognak egy számukra teljesen ismeretlen embert, és beképzelt, alaptalan indokok miatt, megpróbálnak ártani neki és a családjának.

Tehát szeretném letisztázni, hogy olyan ember vagyok, mint bárki más. Nem politizálok, nem ártok senkinek és nem ítélkezem senki felett sem. Addig, amíg nem bántanak engem és a családom, addig én sem bántok senkit sem. Írom a regényeimet, verseimet, gondolataimat, és megosztom a tudásom azzal, akit érdekel.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                     Debrecen, 2017. június 12.

Ui.: Milyen ország az, ahol az emberek elnézik, hogy becsületes embertársaikat megalázzák, lejárassák, közszemlére tegyék minden ok nélkül?

Milyen Világ az, ahol az emberek elnézik, hogy becsületes embertársaikat megalázzák, lejárassák, közszemlére tegyék minden ok nélkül?

Nem fordul meg egyetlen ember fejében sem, hogy ő is járhat így, esetleg legközelebb ő lesz vagy valamelyik családtagja a következő kiválasztott, akit zaklatni fognak, esetleg öngyilkosságba hajszolnak?

♥ Nagy J. Gabriella ♥                        Debrecen, 2017. június 12.

Hatalom, Gazdagság és a Lélek

Az embernek hiába van magas pozíciója, hatalma, tömérdek pénze, ha a testébe zárt lélek gonosz és rosszindulatú, nem pedig szeretet és jóindulat lakozik benne.

 Ez az ember, soha nem találja meg a békét a lelkében és az igazi boldogságot, csak a boldogtalanságot és a keserűséget, melyhez a magány és a téboly szegődik társul.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                   Debrecen, 2017. Március 26.

Gonosz Emberek és a Lélek Szabadsága

Az ember testét megbecsteleníthetik és összetörhetik, megpróbálhatják az életét tönkretenni, de az ember lelke szabadnak születet, és azt, csak az érintheti meg, akinek hagyjuk.

♥ Nagy J. Gabriella ♥            Debrecen, 2017. Június 06.

Az Emberi Lélek

Az ember a lelkével maga rendelkezik és csak a Teremtőnek van hatalma felette.

♥ Nagy J. Gabriella ♥               Debrecen, 2014. Január 01.

Becsület és a Lélek

Egy tisztalelkű ember a becsületét annak adja oda, aki megérdemli, és aki kedves a lelkének.

♥ Nagy J. Gabriella ♥             Debrecen, 2014. Január 01.

Lélek és a Szeretet

Halhatatlan lelkünk a sajátunk és csak a szeretet érhet el hozzá, és érintheti meg.

♥ Nagy J. Gabriella ♥               Debrecen, 2014. Január 01.

Léteznek Csodák

Léteznek csodák, mert mindig is voltak, vannak és lesznek.

Léteznek egész pici aprócska csodák és óriásiak is, csak bízni és hinni kell benne, és legfőképp tenni érte, hogy valóra váljon minden elképzelt és megálmodott csodánk.

♥ Nagy J. Gabriella ♥           Debrecen, 2013. Március 06.

Köszönet

Köszönöm a régi barátaimnak, akiknek évekig, évtizedekig segítettem, hogy a kisujjukat sem mozdítják értem és a családomért!

Köszönöm annak az ismeretlennek, aki messziről figyeli minden lépésem és vigyáz rám önzetlenül!

Remélem a Teremtő* megjutalmaz mindenkit, érdemei szerint!

Azt sem szabad elfelejteni, mert nagyon fontos dolog, hogy az ember a karmáját nem csak a múltból hozza, hanem a jelenben is csinálja, amit átvetít a jövőre.

 ♥ Nagy J. Gabriella ♥          Debrecen, 2017. Június 06. (A *-gal jelölt szó azt jelenti, hogy az olvasó behelyettesítheti vallása szerint a neki megfelelőt. Mivel senkit nem szeretnék megbántani, még véletlenül sem a vallása miatt.)
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: