Nagy J. Gabriella

Írások » Versek » »

Fájdalom és Hála

2017. július 11.

Az ember, amikor nagyon szeret valakit, borzalmasan fáj az elvesztése és a hiánya.

Az űr és a seb, ami az elvesztés után marad a lelkünkben, nem gyógyul be sohasem.

Viszont ha vannak szebbnél szebb emlékeink az együtt töltött időről, valamelyest enyhíti a hiányt és a fájdalmat, amit érzünk.

Soha, senki nem tudja pótolni azt a szeretet személyt, akit elvesztettünk.

De ha arra gondolunk, hogy megadatott nekünk, hogy számunkra egy nagyon fontos és kedves emberrel lehettünk, élhettünk, azért hálásnak kell lennünk a Teremtőnek*, vagy annak, akiben, amiben hiszünk.

Mert vannak emberek, akik végig rohanják az életüket és nem veszik észre, hogy az apjuk, anyjuk, testvérük, gyerekük, rokonuk, szerelmük, barátjuk, milyen hatalmas csoda ott mellettük.

Nem veszik észre, hogy nap, mint nap mennyi kedvességet, szeretetet, segítséget kapnak tőle.

Akkor jönnek rá, hogy mit veszítettek, amikor már elveszítették és nem biztos, hogy visszakaphatják az elvesztett személyt, mert esetleg már eltávozott örökre.

Viszont ha még él, akkor értékeljék és szeressék a másik embert.

Ne bántsák meg ok nélkül, sohase.

De ha lenne még rá ok, akkor se bántsák, mert nincs olyan ember, ki ne hibázna.

Vegyék észre, hogy ő is vágyik a szépre és a jóra, néhány kedves szóra, megértésre, ölelésre, együtt töltött szép emlékre.

Ismerjék el nyíltan a szeretetét, segítségét, ötleteit és támogatását, és gondoljanak rá, hogy esetleg neki szüksége lenne segítségre és támogatásra.

Legyenek hálásak minden együtt töltött boldog pillanatért, percért és óráért, mert nem biztos, hogy lesz még az életükben egy ugyanilyen boldog pillanat, perc vagy óra, mert a sors kereke forog percről percre, napról napra, hónapról hónapra.

Míg az időben az elmúlás közeleg, az igazi barátokat, szerelmeket, családokat, összeköti a szeretet.

Mert minden olyan ember, ki önmagunkért szeret és támogat minket, nem más, mint a Világ leghatalmasabb csodája és kincse.

Legyünk hálásak az ilyen emberért, ki ott van mellettünk, vagy ott volt mellettünk, hisz Őt az Ég küldte mellénk, és nekünk.

♥ Nagy J. Gabriella ♥                   Debrecen, 2015. November 28.(A *-gal jelölt szó azt jelenti, hogy az olvasó behelyettesítheti vallása szerint a neki megfelelőt. Mivel senkit nem szeretnék megbántani, még véletlenül sem a vallása miatt.)
Vissza
Üdvözlök minden idelátogatót!

Az oldal folyamatosan frissülni fog és igyekszem minél színvonalasabb oldalt létrehozni. Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Minden jog fenntartva!

jogvédelem

Minden jog fenntartva!


A szellemi tulajdonról

Jogok
Minden jog:
Nagy J. Gabriellát illeti.
Minden jog fenntartva a következőkre kiterjedően: film, rádió és televízió, fotomechanikus reprodukció, hangfelvételek, elektronikus média és újranyomtatás, beleértve a sokszorosítás, a mű bővített, ill. rövidebb változatai kiadásának jogát is.

Minden jog fenntartva, másolni szigorúan TILOS!

Elérhetőség:

Ha tetszett az oldal, akkor kérlek írj! Minden kulturált, pozitív véleménynek örülök.

info@nagyjgabriella.com
Dear Visitor, welcome to my webpage!

The site will be updated recently, I’ll try to keep it up with high standards. All rights reserved, reproduction is STRICTLY prohibited!

The owner of the rights is Nagy J. Gabriella. All rights reserved regarding: movie, radio and television, photomechanic reproduction, voic erecords, e-media, reprinting, including photocopies, and the publishing rights of the extended, or shorter versions.

Contact:

info@nagyjgabriella.com


If you like this page, please send a remark! Every positive comment is appreciated.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
Látogatás statisztika 2016. október 11. óta:
Látogatás statisztika 2017. január 24. óta:
Flag Counter
Látogatás statisztika 2017. június 9. óta: